Far Cry 6 - minden amit tudunk - konzolgamer.hu
Far Cry 6 – minden amit tudunk

Far Cry 6 – minden amit tudunk

Action Adventure

Egy ideje a csőben van a Ubisoft egyik legsikeresebb szériájának következő része, a Far Cry 6. Összegyűjtöttük Nektek egy cikkbe amit jelenleg játékról tudunk, amely a júniusi Ubisoft Forward konferencián vélhetően az egyik főszereplő lesz.

Előzetes és várható megjelenés

A játék CGI előzetese még a tavalyi év folyamán érkezett, a megjelenést azóta kétszer is elcsúsztatták. Az interneten keringő pletykák alapján a legtöbben az idei év őszére tippelik a játék megjelenését, az Ubisoft hivatalosan csak annyit közölt, hogy az új rész valamikor 2022 áprilisáig fog megjelenni Xbox Series X|S, PS4, PS5 konzolokra, PC-re, valamint Stadia-ra.

Helyszín és szereplők

A Far Cry széria új része a fiktív Yara nevű trópusi szigeten játszódik, amelynek kinézetéhez és részleteihez Kubából inspirálódtak a tervezők. A játékban egy Dani Rojas nevű forradalmárt testesítünk majd meg, aki a diktatúra megdöntése ellen harcol és választásunk alapján férfi, vagy akár nő is lehet. Yara szigetét a gonosz diktátor, Antón Castillo irányítja 50 éve, akit nem mellesleg Giancarlo Esposito játszik. Először a széria során a városi helyszínek kerülnek előtérbe, nem megerősített források alapján parkour és RPG elemekkel fűszerezve. A játékban továbbra is segítségül hívhatunk különböző NPC karaktereket, a nevük ezúttal Amigos for Hire lesz, amelyekből egyet az előrendelés során már lelepleztek: egy kerekesszékben lévő kutyát, akinek a neve Chorizo.

Amigos for Hire: Chorizo

Megosztás

Ajánlott cikkek

Xbox Game Pass: augusztus

Xbox Game Pass: augusztus

Bejelentették az első adagot azokból a játékokból, amelyek augusztus folyamán érkeznek a Game Pass előfizetésbe. A lista még nem teljes, várhatóan augusztus közepén kerül bejelentésre a következő csomag. A húzónév ezúttal a Hades, ami augusztus 13-án jelenik meg. A lista nem tartalmazza az EA Play-be bekerülő címeket, ahová augusztus 10-én érkezik a Dirt 4, a […]

Tovább
Xbox Game Pass: a második adag júliusra

Xbox Game Pass: a második adag júliusra

Ha kedd, akkor Xbox. Megérkezett a második adag azokból a játékokból, amelyek júliusban kerülnek be a Game Pass előfizetésbe, a két legnagyobb név a Microsoft Flight Simulator és a The Ascent. A Battlefield V már a mai naptól játszható a cloud szolgáltatáson keresztül, a Cris Tales szintén a mai naptól elérhető konzolon, PC-n és cloudban. […]

Tovább