Battlefield 6 - konzolgamer.hu
Battlefield 6

Battlefield 6

Action Adventure

Egyre több pletyka kering az idei Battlefield körül, amelyet az EA június elején fog leleplezni. A játék a következő generációs konzolokra is optimalizálva lesz és valahol 2021 októbere és decembere között érkezik majd.

Jelen pillanatban szinte minden információ meg nem erősített forrásból származik, a cikket kezeljétek ennek megfelelően.

Az idei évben divat lett a titkolózás, az EA annyit sem árult el eddig, hogy a játék hol és mikor játszódik. Az egyik legnagyobb újítás valószínűleg a környezet lerombolhatósága lesz az új generációs konzolokon, de több pletyka kering extrém időjárási eseményekről és 128 játékosból álló lobbykról is. Azok a hírek amelyek arról szóltak, hogy Microsoft exkluzív lesz, nem bizonyultak igaznak, viszont egy első napos Game Pass megjelenés nem elképzelhetetlen az EA és a Microsoft kapcsolata miatt.

A játékon több stúdió dolgozik párhuzamosan, konkrétan a DICE, DICE LA, Criterion, és az EA Gothenburg, ennek ellenére úgy néz ki, hogy a single player játékmód az idei Battlefieldből ki fog maradni. Cserébe viszont hallani lehetett olyasmiről, hogy a klasszikus multiplayer mellett egy Battle Royal játékmód is lesz.

Május elején két kép kiszivárgott, amelyek elérhetőek Twitteren:

Mivel az előző résztől nem voltunk elájulva, örülnénk egy sokkal erősebb folytatásnak. Kíváncsian várjuk mit tud az EA villantani a következő generációs konzolokon. És ti? Várjátok már?

Megosztás

Ajánlott cikkek

EA Play Live: négy kisebb bemutató előzi meg a július végi fő eseményt

EA Play Live: négy kisebb bemutató előzi meg a július végi fő eseményt

Július 22-én kerül sor az EA Play Live bemutatóra, amit a hivatalos bejelentés alapján négy kisebb esemény előz majd meg július folyamán, amelyekből mindegyik más-más tematikával rendelkezik. Apex Legends, Battlefield 2042, Madden NFL 22 és Lost in Random biztosan lesz, de valószínűleg ennél sokkal több játék kerül majd elő a kalapból. A teljes menetrendet lejjebb […]

Tovább
Battlefield 2042 bemutató

Battlefield 2042 bemutató

Bemutatták a legújabb Battlefield részt, amelynek a hivatalos címe Battlefield 2042 lesz. Elsőre egy 5 perces videót kaptunk ízelítőnek, következő bemutató amelyben játékmenetet is láthatunk majd 2021. június 13-án lesz. Ezen a napon tartja az Xbox is a saját E3 előadását, lehetséges lenne, hogy az új Battlefield rész tényleg az első napon bekerül majd a […]

Tovább