FIFA 22 - az EA Sports bejelentette a megjelenés dátumát - konzolgamer.hu
FIFA 22 – az EA Sports bejelentette a megjelenés dátumát

FIFA 22 – az EA Sports bejelentette a megjelenés dátumát

Action Adventure

Hivatalosan bejelentette az EA Sports a FIFA 22 megjelenési dátumát: a játék 2021. október 1-én érkezik Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4 konzolokra, PC-re és Stadia-ra. A “Legacy Edition” Nintendo Switch-en is elérhetővé válik ezen a napon.

Az idei FIFA 22 legnagyobb újdonsága az új HyperMotion elnevezésű technológia, amely még realisztikusabb játékélményt ígér, a mesterséges intelligencia folyamatosan tanulni és adaptálódni fog a játékstílusunkhoz. A rossz hír a technológiával kapcsolatban az, hogy csak next-gen konzolokon és Stadian lesz elérhető.

A borítón ezúttal is Kylian Mbappé kapott helyet, játékmódokat tekintve pár apró újítás mellett maradt a jól bevált karrier mód, Volta, Pro Clubs és az Ultimate Team négyes. A karrier módban ezúttal lehetőség lesz saját klubot építeni, a Volta újragondolt gameplay-t ígér, míg az idei Ultimate Team-ben bevezetik az Ultimate Team Heroes elnevezésű új kártyákat. További információk a nyár folyamán várhatóak a játékmódokkal kapcsolatban.

A játékból 2 kiadás lesz, ami igazából három: a 34 990 Ft árú Ultimate Edition-t megvásárolva már szeptember 27-én elérhetővé válik a játék és ez a kiadás ingyenes frissítést biztosít a next-gen konzolokra is. A Standard Edition ára 23 990 Ft Xbox One és PS4 esetén, míg a next-gen verzió 27 990 Ft.

 

Kövesd Facebook és Instagram oldalunkat, ha szeretnél az elsők között értesülni a konzolos hírekről, vagy iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Megosztás

Ajánlott cikkek

EA Play Live: négy kisebb bemutató előzi meg a július végi fő eseményt

EA Play Live: négy kisebb bemutató előzi meg a július végi fő eseményt

Július 22-én kerül sor az EA Play Live bemutatóra, amit a hivatalos bejelentés alapján négy kisebb esemény előz majd meg július folyamán, amelyekből mindegyik más-más tematikával rendelkezik. Apex Legends, Battlefield 2042, Madden NFL 22 és Lost in Random biztosan lesz, de valószínűleg ennél sokkal több játék kerül majd elő a kalapból. A teljes menetrendet lejjebb […]

Tovább