Sea of Thieves: Season Three - konzolgamer.hu
Sea of Thieves: Season Three

Sea of Thieves: Season Three

Action Adventure

Megérkezett a Sea of Thieves eddigi legnagyobb frissítése! A Season Three rengeteg kisebb és nagyobb újdonságot hozott magával. Aki szeretne visszatérni a játékhoz, vagy új játékosként próbálná ki azt, azoknak ez egy ideális alkalom lehet.

A legnagyobb újdonság maga Jack Sparrow kapitány a Karib-tenger kalózaiból, aki kapásból öt teljesen új kalandot biztosít számunkra. Az új sztori végigjátszása során a missziók jutalmai mellé több achievement és kozmetikai elem is bezsebelhető.  Az új season-ben több új ellenségtípust is lesz, valamint 100 új szint, amelyek teljesítése után újabb és újabb jutalmakat kapunk. A Rare nem hagyta ki a frissítéséből a mikrotranzakciók után elérhető elemeket sem, meglepő módon ott is minden a Disney film tematikájára épül.

A fejlesztők egy videóban is bemutatták legújabb frissítésüket:

 

Kövesd Facebook és Instagram oldalunkat, ha szeretnél az elsők között értesülni a konzolos hírekről, vagy iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Megosztás

Ajánlott cikkek

Xbox Game Pass: augusztus

Xbox Game Pass: augusztus

Bejelentették az első adagot azokból a játékokból, amelyek augusztus folyamán érkeznek a Game Pass előfizetésbe. A lista még nem teljes, várhatóan augusztus közepén kerül bejelentésre a következő csomag. A húzónév ezúttal a Hades, ami augusztus 13-án jelenik meg. A lista nem tartalmazza az EA Play-be bekerülő címeket, ahová augusztus 10-én érkezik a Dirt 4, a […]

Tovább
Xbox Game Pass: a második adag júliusra

Xbox Game Pass: a második adag júliusra

Ha kedd, akkor Xbox. Megérkezett a második adag azokból a játékokból, amelyek júliusban kerülnek be a Game Pass előfizetésbe, a két legnagyobb név a Microsoft Flight Simulator és a The Ascent. A Battlefield V már a mai naptól játszható a cloud szolgáltatáson keresztül, a Cris Tales szintén a mai naptól elérhető konzolon, PC-n és cloudban. […]

Tovább