Dying Light 2: újabb bemutatót kaptunk a tegnapi esemény során - konzolgamer.hu
Dying Light 2: újabb bemutatót kaptunk a tegnapi esemény során

Dying Light 2: újabb bemutatót kaptunk a tegnapi esemény során

Action Adventure

Tegnap, azaz 2021. július 1-én került sor a Techland Dying 2 Know elnevezésű eseménysorozatának második részére, ahol ezúttal a szörnyek (a fejlesztők szerint nem zombik!) kerültek a főszerepbe. A rövid, mindössze fél órás epizódban a beszélgetések mellé kaptunk egy új videós bemutatót is, ami a cikk végén található. Ami a beszélgetések során kiderült:

  • lehet majd lopakodni a zombik között,
  • ha megfertőződünk, az UV fény (pl. nagyfény) egy bizonyos pontig visszafordítja a fertőzést,
  • és volt még szó a hangokról és az egyes szörnytípusok grafikai tervezéséről, amitől mi kevésbé jöttünk lázba.

A következő epizód a játék parkour elemeiről szól majd, az viszont biztos az új gameplay videó alapján, hogy a Dying Light 2 tényleg minden idők egyik, ha nem a legjobb játéka lehet a saját kategóriájában.

 

 

Kövesd Facebook és Instagram oldalunkat, ha szeretnél az elsők között értesülni a konzolos hírekről, vagy iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Megosztás

Ajánlott cikkek

Xbox Game Pass: augusztus

Xbox Game Pass: augusztus

Bejelentették az első adagot azokból a játékokból, amelyek augusztus folyamán érkeznek a Game Pass előfizetésbe. A lista még nem teljes, várhatóan augusztus közepén kerül bejelentésre a következő csomag. A húzónév ezúttal a Hades, ami augusztus 13-án jelenik meg. A lista nem tartalmazza az EA Play-be bekerülő címeket, ahová augusztus 10-én érkezik a Dirt 4, a […]

Tovább
Xbox Game Pass: a második adag júliusra

Xbox Game Pass: a második adag júliusra

Ha kedd, akkor Xbox. Megérkezett a második adag azokból a játékokból, amelyek júliusban kerülnek be a Game Pass előfizetésbe, a két legnagyobb név a Microsoft Flight Simulator és a The Ascent. A Battlefield V már a mai naptól játszható a cloud szolgáltatáson keresztül, a Cris Tales szintén a mai naptól elérhető konzolon, PC-n és cloudban. […]

Tovább