Dying Light 2: hivatalos a megjelenés dátuma - konzolgamer.hu
Dying Light 2: hivatalos a megjelenés dátuma

Dying Light 2: hivatalos a megjelenés dátuma

Action Adventure

Május 27-én este 9 órától tartotta a Techland a Dying Light 2 bemutatóját, hivatalosan is megerősítették a megjelenés dátumát: a játék 2021. december 7-én érkezik az Xbox One, Xbox Series X|S, PS4 és PS5 konzolokra, valamint PC-re.

Kaptunk egy új gameplay videót is, amiben részletesen mutatják be a játék egyes elemeit:

 

Főhősünk Aiden Caldwell lesz, aki kívülállóként próbálja kideríteni a múltja rejtélyeit. A nyomok a városba vezetik, ahol a fertőzötteken kívül több frakció is él, akikkel a játék során lehetőségünk lesz szövetkezni:

  • Nightrunners, a videó alapján velük találkozunk majd először a játék során,
  • a Survivors frakciója békésen alkalmazkodott az új világhoz,
  • a Peacekeepers katonái mindent és mindenkit megpróbálnak eltaposni aki az útjukba kerül,
  • a Renegades csoportját ex-foglyok alkotják, akik egy könyörtelen ezredesnek engedelmeskednek.

Mindegyik frakció komplex karakterekből áll, bármelyik döntésünkkel megváltoztatjuk a várost magunk körül. A fenti 4 frakción kívül a városban kisebb bandita csoportok is élnek, akik nem szövetkeztek senkivel.

Az esték során a város utcáit elönti a 15 éves evolúción keresztülment UV fényre érzékeny fertőzöttek hada, ami cserébe lehetőséget biztosít az épületek felderítésére. A bemutatóban legalább 5 különböző típusú fertőzött szerepelt, valószínűleg a játékban még ennél is több lesz.

Ahogy az első részben, úgy a másodikban is adott Aiden parkour képessége, amelyet egyaránt használhatunk közlekedés és harc közben. Újdonság a második részben, hogy a karakter parkour és harci képességei fejleszthetőek, egyedi mozdulatok és harci elemek oldhatóak fel. Fegyverek terén az előző bemutató videóból már megtudhattuk, hogy pisztolyok és gépfegyverek egy házi készítésű shotgunt leszámítva nem lesznek, csak íjak és közelharci fegyverek.

Az előrendelés már meg is kezdődött: https://dl2.dyinglightgame.com/hu/

Kövess minket Facebookon vagy Instagramon, a hivatalos bejelentés megünneplésére hamarosan egy Dying Light 2 nyereményjátékkal készülünk.

Megosztás

Ajánlott cikkek

Xbox Game Pass: augusztus

Xbox Game Pass: augusztus

Bejelentették az első adagot azokból a játékokból, amelyek augusztus folyamán érkeznek a Game Pass előfizetésbe. A lista még nem teljes, várhatóan augusztus közepén kerül bejelentésre a következő csomag. A húzónév ezúttal a Hades, ami augusztus 13-án jelenik meg. A lista nem tartalmazza az EA Play-be bekerülő címeket, ahová augusztus 10-én érkezik a Dirt 4, a […]

Tovább
Xbox Game Pass: a második adag júliusra

Xbox Game Pass: a második adag júliusra

Ha kedd, akkor Xbox. Megérkezett a második adag azokból a játékokból, amelyek júliusban kerülnek be a Game Pass előfizetésbe, a két legnagyobb név a Microsoft Flight Simulator és a The Ascent. A Battlefield V már a mai naptól játszható a cloud szolgáltatáson keresztül, a Cris Tales szintén a mai naptól elérhető konzolon, PC-n és cloudban. […]

Tovább