Battlefield 2042 bemutató - konzolgamer.hu
Battlefield 2042 bemutató

Battlefield 2042 bemutató

Action Adventure

Bemutatták a legújabb Battlefield részt, amelynek a hivatalos címe Battlefield 2042 lesz. Elsőre egy 5 perces videót kaptunk ízelítőnek, következő bemutató amelyben játékmenetet is láthatunk majd 2021. június 13-án lesz. Ezen a napon tartja az Xbox is a saját E3 előadását, lehetséges lenne, hogy az új Battlefield rész tényleg az első napon bekerül majd a Game Pass előfizetésbe?

A játék pontos megjelenési dátumát ugyan a videóban nem közölték, de az Xbox és Playstation előrendelés alapján 2021. október 22-én érkezik.

A videóban több olyan elem is előkerült, amelyeket a kiszivárgott képeknek és videóknak hála már láthattunk, mint például az extrém időjárási viszonyok (tornádó), a felszálló űrhajó, viszont a wingsuit és a robotkutya számunkra is új volt.

A videó alapján egy igazi őrült és pörgős Battlefield részre számíthatunk, a bemutató 1:30-nál kezdődik:

 

Kövesd Facebook és Instagram oldalunkat ha szeretnél az elsők között értesülni a konzolos hírekről, vagy iratkozz fel YouTube csatornánkra!

 

Megosztás

Ajánlott cikkek

Xbox Game Pass: augusztus

Xbox Game Pass: augusztus

Bejelentették az első adagot azokból a játékokból, amelyek augusztus folyamán érkeznek a Game Pass előfizetésbe. A lista még nem teljes, várhatóan augusztus közepén kerül bejelentésre a következő csomag. A húzónév ezúttal a Hades, ami augusztus 13-án jelenik meg. A lista nem tartalmazza az EA Play-be bekerülő címeket, ahová augusztus 10-én érkezik a Dirt 4, a […]

Tovább
Xbox Game Pass: a második adag júliusra

Xbox Game Pass: a második adag júliusra

Ha kedd, akkor Xbox. Megérkezett a második adag azokból a játékokból, amelyek júliusban kerülnek be a Game Pass előfizetésbe, a két legnagyobb név a Microsoft Flight Simulator és a The Ascent. A Battlefield V már a mai naptól játszható a cloud szolgáltatáson keresztül, a Cris Tales szintén a mai naptól elérhető konzolon, PC-n és cloudban. […]

Tovább