Aliens: Fireteam Elite - bejelentették a megjelenést, elindult az előrendelés - konzolgamer.hu
Aliens: Fireteam Elite – bejelentették a megjelenést, elindult az előrendelés

Aliens: Fireteam Elite – bejelentették a megjelenést, elindult az előrendelés

Action Adventure

A 20th Century Games és a Cold Iron Studios bejelentette az Alien univerzumban játszódó kooperatív  Aliens: Fireteam Elite megjelenését. A játék 2021. augusztus 24-én érkezik PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X konzolokra és PC-re (Steam).

Az Aliens: Fireteam Elite egy 3 fős kooperatív játék lesz, amelyben 5 osztályból választva harcolunk a különböző típusú xenomorphok ellen. A négy különböző kampány gépi csapattársak oldalán is végigjátszható.

A játék két kiadásban érkezik: a Standard Edition 14 000 Ft, míg a Deluxe Edition 23 900 Ft, amelyben a játék mellé egy Endeavor Veteran Pack csomag és az Endevour Pass jár, amelyek főleg kozmetikai DLC-ket tartalmaznak. A Deluxe Edition-ben lévő csomagok külön is megvásárolhatóak.

Az előrendelés mellé bónuszként egy Hardened Marine Pack nevű csomag jár, amelyben tartalma a következő:

  • Bandana Head Accessory
  • Digital Red Weapon Camo
  • 3 Weapon Decal
  • Chestburster Emote

A játék bejelentése mellé kaptunk egy új előzetest is:

 

Kövesd Facebook és Instagram oldalunkat, ha szeretnél az elsők között értesülni a konzolos hírekről, vagy iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Megosztás

Ajánlott cikkek

Xbox Game Pass: augusztus

Xbox Game Pass: augusztus

Bejelentették az első adagot azokból a játékokból, amelyek augusztus folyamán érkeznek a Game Pass előfizetésbe. A lista még nem teljes, várhatóan augusztus közepén kerül bejelentésre a következő csomag. A húzónév ezúttal a Hades, ami augusztus 13-án jelenik meg. A lista nem tartalmazza az EA Play-be bekerülő címeket, ahová augusztus 10-én érkezik a Dirt 4, a […]

Tovább
Xbox Game Pass: a második adag júliusra

Xbox Game Pass: a második adag júliusra

Ha kedd, akkor Xbox. Megérkezett a második adag azokból a játékokból, amelyek júliusban kerülnek be a Game Pass előfizetésbe, a két legnagyobb név a Microsoft Flight Simulator és a The Ascent. A Battlefield V már a mai naptól játszható a cloud szolgáltatáson keresztül, a Cris Tales szintén a mai naptól elérhető konzolon, PC-n és cloudban. […]

Tovább