Ubisoft Forward összefoglaló - konzolgamer.hu
Ubisoft Forward összefoglaló

Ubisoft Forward összefoglaló

Action Adventure

Június 12-én 21:00-tól kezdődött a Ubisoft Forward, amelynek a nagy része előre bejelentett játékokat mutatott be, viszont volt pár meglepetés is. A show végén dobta le a Ubisoft a bombát, ezt a cikket mindenképp olvassátok végig!

A show a Rainbow Six Extraction cinematic és gameplay bemutatójával indult, a játék 2021. szeptember 16-án érkezik Xbox és PS konzolokra, Stadiara, valamint PC-re.

 

A bemutató a Rocksmith+ havidíjas szolgáltatással folytatódott, amivel megtanulhatunk gitáron játszani. A szolgáltatás erősen személyre szabott lesz és hatalmas zenei könyvtárat ígér. A zárt bétára már lehet jelentkezni: https://www.ubisoft.com/en-gb/game/rocksmith/plus/beta

 

Szintén megjelenik idén Riders Republic, amelyben különböző extrém sportokat próbálhatunk ki egyedül vagy másokkal. A játék 2021. szeptember 2-án érkezik Xbox és PS konzolokra, PC-re, valamint Stadiara.

 

Nem maradunk tánc nélkül jövőre sem, jön az új Just Dance 2021 november 4-én PC-re és konzolokra.

 

Kapott egy új bemutatót a Far Cry 6, ami alapján elkezdhetünk találgatni hogy is kapcsolódnak egymáshoz a játék történetének szereplői. A játékot már korábban bejelentették, 2021. október 7-én érkezik Xbox és PS konzolokra, PC-re és Stadiara.

 

A végén jött az első meglepetés a Nintendo Switch tulajdonosoknak: Mario + Rabbids Sparks of Hope 2022-ben.

 

És az esemény legnagyobb meglepetése: több év után láttuk újra az Avatart, 2022-ben jelenik meg az Avatar: Frontiers of Pandora! A játék az új generációs konzolok mellett PC-re, Stadiara és Lunara érkezik.

 

 

Kövesd Facebook és Instagram oldalunkat, ha szeretnél az elsők között értesülni a konzolos hírekről, vagy iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Megosztás

Ajánlott cikkek

Tom Clancy’s XDefiant – a Ubisoft új ingyenes multija

Tom Clancy’s XDefiant – a Ubisoft új ingyenes multija

Igaznak bizonyultak a pletykák, miszerint a Ubisoft egy új free-to-play multiplayer játékon dolgozik, amely a Tom Clancy univerzumban játszódik. Az XDefiant a Splinter Cell, a Ghost Recon és a Division fura kavarodásának néz ki, a 6v6 játékmódja pedig erősen hasonlít az Overwatch játékmenetére. A Team Deathmatch, Domination és Escort játékmódok is már ismerősek lehetnek máshonnan. […]

Tovább
E3 összefoglaló – június 12. szombat

E3 összefoglaló – június 12. szombat

Június 12-én szombaton három bemutatóra került sor az idei E3 keretében, amelyekből a legnagyobb a Ubisoft Forward showja volt, amit a Gearbox Entertainment és Devolver Digital prezentációi követtek. A Ubisoft bemutatójáról egy külön cikkben írtunk ahol minden bemutatott játék videóját közzétettük. Röviden összefoglalva bejelentették a Rainbow Six Extraction és a Riders Republic megjelenését, valamint meglepetésként […]

Tovább