E3 összefoglaló – június 12. szombat - konzolgamer.hu
E3 összefoglaló – június 12. szombat

E3 összefoglaló – június 12. szombat

Action Adventure

Június 12-én szombaton három bemutatóra került sor az idei E3 keretében, amelyekből a legnagyobb a Ubisoft Forward showja volt, amit a Gearbox Entertainment és Devolver Digital prezentációi követtek.

A Ubisoft bemutatójáról egy külön cikkben írtunk ahol minden bemutatott játék videóját közzétettük. Röviden összefoglalva bejelentették a Rainbow Six Extraction és a Riders Republic megjelenését, valamint meglepetésként kaptunk egy új Mario játékot és az Avatar: Frontiers of Pandora-t.

A Gearbox Entertainment 30 perces műsorának nagy része a jövő év elején érkező Wonderlandsről szólt, amelyen kívül megerősítették azt, hogy a Homeworld 3 fejlesztése folyamatban van, újra láthattuk a Tribes of Midgard bemutatóját csütörtök után és bejelentették, hogy a Godfall PS4-en is játszható lesz.

Wonderlands (megjelenés: 2021 eleje, Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, PC)

 

Tribes of Midgard (2021. július 27., PS5, PS4, PC)

 

A Devolver Digital zárta a tegnapi napot, a fanyar humor mellé megkaptuk a Shadow Warrior 3 új gameplay videóját és több másik játék mellett bejelentették a gyönyörű látványvilágú Trek To Yomi-t.

Shadow Warrior 3 (2021,  Xbox One, PS4, PC)

 

Trek to Yomi (2022, Xbox Series X|S, PS5, PC)

 

Wizard with a Gun (2022, Switch, PC)

 

Death’s Door (2021. július 20., Xbox Series X|S, Xbox One, PC)

 

Kövesd Facebook és Instagram oldalunkat, ha szeretnél az elsők között értesülni a konzolos hírekről, vagy iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Megosztás

Ajánlott cikkek

Tom Clancy’s XDefiant – a Ubisoft új ingyenes multija

Tom Clancy’s XDefiant – a Ubisoft új ingyenes multija

Igaznak bizonyultak a pletykák, miszerint a Ubisoft egy új free-to-play multiplayer játékon dolgozik, amely a Tom Clancy univerzumban játszódik. Az XDefiant a Splinter Cell, a Ghost Recon és a Division fura kavarodásának néz ki, a 6v6 játékmódja pedig erősen hasonlít az Overwatch játékmenetére. A Team Deathmatch, Domination és Escort játékmódok is már ismerősek lehetnek máshonnan. […]

Tovább
27 új játék érkezik a Game Passbe – Microsoft & Bethesda Showcase

27 új játék érkezik a Game Passbe – Microsoft & Bethesda Showcase

Épp befejeződött a Microsoft és a Bethesda közös E3 bemutatója ahol nem győztük kapkodni a fejünket. A másfél órás bemutatóban több mint 30 játék kapott helyet, amiből 27 a Game Pass kínálatába is bekerül majd. Kezdjük azokkal a játékokkal, amelyek nem kerülnek be a Game Pass kínálatába (legalábbis egyelőre nem jelentették be): Battlefield 2042 és […]

Tovább